het nieuwe sporttenu! - Reisverslag uit Amlapura, Indonesië van ad landheer - WaarBenJij.nu het nieuwe sporttenu! - Reisverslag uit Amlapura, Indonesië van ad landheer - WaarBenJij.nu
VIP-Report

het nieuwe sporttenu!

Door: ad en brenda

Blijf op de hoogte en volg ad

05 Oktober 2013 | Indonesië, Amlapura

jasri, 5 oktober 2013,
Ha die lezers,
ook nu niet echt een lang verslag want ik heb niet echt nieuwe dingen te melden. Eigenlijk plaats ik dit verslag voornamelijk om jullie het nieuwe sporttenu te tonen. Zoals eerder al verteld hebben de kinderen 3 verschillende uniformen die ze telkens 2 dagen dragen en omdat ze 6 dagen per week naar school gaan komt dat precies uit. 2 uniformen zijn "standaard" te bestellen en het sporttenu waar ook de naam van de school op staat, moet gemaakt worden en dat duurt dus iets langer maar dat is inmiddels ook binnen. 1 uniform hebben jullie al kunnen zien op de foto's bij het uitdelen van de tassen en schoenen en vandaag dus 2 fotootjes bij dit verslag waar op het mooie roodzwarte sporttenu te zien is.
Vandaag werd er gezwommen en heen en terug naar de zwemlessen werd dit tenu gedragen. Foto's van het 3e uniform houden jullie nog van mij te goed.
Rest mij nog te melden dat er via facebookcontacten ook nog 2 spontane donaties zijn gedaan voor TK Bina Purwaka waarvoor natuurlijk hartelijk dank!!!
Salam hangat,
Ad en Brenda.

• 05 Oktober 2013 - 11:08

Rita En Fred:

Hoi Brenda en Ad,

Wat zullen de kinderen blij zijn met al die mooie uniformen.
    Het ziet er allemaal geweldig uit!

Rita en Fred,
    xje

VIP-member
ad

De kinderen op deze school hebben we geholpen aan nieuw meubilair en speeltoestellen. We hebben een computer aangeschaft, betalen de 2-wekelijkse zwemlessen, het wekelijkse eten en vullen de salarissen van de leerkrachten en de schoonmaakster aan. Daarnaast betalen we het schoolgeld , het uniform, de schooltas en goede schoenen van kinderen wiens ouders dat niet kunnen betalen. Wil je doneren dan kan dat natuurlijk. NL21INGB0001978830 t.n.v. D.van Dommelen en/of A.H. Landheer te Berkel en Rodenrijs.

Actief sinds 07 Okt. 2009