2016 is begonnen - Reisverslag uit Amlapura, Indonesië van ad landheer - WaarBenJij.nu 2016 is begonnen - Reisverslag uit Amlapura, Indonesië van ad landheer - WaarBenJij.nu
VIP-Report

2016 is begonnen

Door: ad en brenda

Blijf op de hoogte en volg ad

30 Januari 2016 | Indonesië, Amlapura

Ha die lezers,
Daar zijn we weer, met zijn allen aangeland in 2016. Voor ons is het jaar wat ongelukkig begonnen. Brenda is tijdens het werken hier in de tuin van een trapje gevallen en heeft daarbij haar pols gebroken en wat vervelende wonden onder haar kin in in haar mond opgelopen die gehecht moesten worden. De pols moest geopereerd en daar zit nu een plaatje in. Het gaat gelukkig al wat beter met haar maar we hadden liever anders aan het nieuwe jaar begonnen.
Met TK Bina Purwaka gaat alles goed. Sinds eind vorig jaar is er een nieuwe juf/schoonmaakkracht bijgekomen. Ibu Made. Zij helpt Ibu Wayan Mandi die al op leeftijd begint te raken en tot nu toe al het schoonmaakwerk alleen deed. Ibu Made ondersteunt ook de juffen daar waar nodig. Multi-inzetbaar!
Met de kinderen gaat alles zeer goed. Ze vermaken zich duidelijk en zwemmen regelmatig. Omdat nu eindelijk (veel te laat en nog steeds niet van harte) de regentijd gearriveerd is, zal de zwemfrequentie wel afnemen omdat we buiten zwemmen en de kinderen het dan snel koud hebben.
Wanneer je op school bent, merk je aan alles dat de kinderen het erg naar hun zin hebben. Het is echt een en al vrolijkheid en tijdens lessen diepe concentratie en serieuze blikken en bij het opdreunen van lesjes veel fanatisme. prachtig om te zien.Mocht 1 van jullie hier in de buurt zijn dan ben je altijd welkom om het te bekijken en er van te genieten.
Goed laten we hopen dat het nieuwe jaar niet nog meer nare verrassingen in petto heeft maar dat we vanaf nu weer kunnen genieten van omgeving en kinderen.
Salam hangat,
Ad en Brenda.

• 30 Januari 2016 - 13:06

Rita En Fred:

Hoi Brenda en Ad,

Ja beetje een valse start zo in 2016 luitjes. Dat moet een flinke duikeling zijn geweest met al die verwondingen. We hopen dat Brenda weer snel opknapt.

Heel leuk om met regelmaat te lezen en te zien (foto's) hoe het de kinderen van het schooltje vergaat.
    Geweldig en mooi werk wat jullie doen!

Groetjes en een dikke knuffel voor Brenda,
    Rita en Fred

• 30 Januari 2016 - 13:07

Rita En Fred:

Hoi Brenda en Ad,

Geweldig en mooi werk wat jullie doen!

Groetjes en een dikke knuffel voor Brenda,
    Rita en Fred

• 30 Januari 2016 - 17:33

Peter Pieplenbosch:

Hoi Ad en Brenda,

Inderdaad een valse start voor 2016.
    Hoop dat Brenda snel opknapt. We zijn hier wel even van geschrokken.
    Laten we hopen dat jullie een frisse start maken en jullie weer op het schooltje kunnen concentreren. Wat een leuke foto's van al die belhamels of zijn het allemaal van die lieverdjes ?
    Ik kan me alleen bij aansluiten bij de voorafgaande reactie, dat jullie geweldig mooi en zinvol werk doen ! Chapeau ! Hoop het schooltje ooit eens te bezoeken.
    Fijn weekend, groetjes, beterschap en ook een dikke knuffel xxx voor Brenda !

Peter & Jacqueline

• 30 Januari 2016 - 20:48

Nathalie:

Lieve Brenda en Ad,

Wat ontzettend naar om zo het nieuwe jaar te moeten beginnen.
    Vanaf nu kan het alleen nog maar beter worden, nietwaar?
    Hou de moed er maar in en laat je lekker verwennen, Bren! Hoop jullie eerstvolgende keer in keer in Holland echt weer even te ontmoeten, mss een riedeltje spelen?!

Liefs en knuf Netje

• 31 Januari 2016 - 15:10

Els:

Mooie berichten over de TK, ga zo door.

Ik hoop dat Brenda goed hersteld.
    We zien elkaar gauw. Tot dan. Els

VIP-member
ad

De kinderen op deze school hebben we geholpen aan nieuw meubilair en speeltoestellen. We hebben een computer aangeschaft, betalen de 2-wekelijkse zwemlessen, het wekelijkse eten en vullen de salarissen van de leerkrachten en de schoonmaakster aan. Daarnaast betalen we het schoolgeld , het uniform, de schooltas en goede schoenen van kinderen wiens ouders dat niet kunnen betalen. Wil je doneren dan kan dat natuurlijk. NL21INGB0001978830 t.n.v. D.van Dommelen en/of A.H. Landheer te Berkel en Rodenrijs.

Actief sinds 07 Okt. 2009